TOSOBASA

Élménybeszámolók: filmekről, könyvekről, étkekről.

Címkék

animáció (4) bradbury (1) budapest (1) coelho (1) családi (1) dráma (5) étek (4) eztolvassuk (2) fantázia (1) film (11) kávézó (1) kisfilmek (3) könyv (3) márai (1) marquez (1) muffin (1) pk dick (1) rejtő (1) scifi (2) sör (6) süti (1) szerb antal (1) teszt (3) vígjáték (1) Címkefelhő

Linkblog

2009.01.09. 21:41 Kolbi

Alkoholmentes sörök

Címkék: sör

Mit tehet az ember, ha megkíván egy üveg sört, de bizonyos okokból (gyógyszer, vezetés, tanulás, etc.) éppen nem érdemes alkoholt fogyasztania? Bizony, kénytelen megtenni az első lépést a guminő felé, azaz el kell merüljön az alkoholmentes sörök néha bizony nagyon rémisztő világában.

BUCKLER

Holland márka, max. 0,5% alkoholtartalommal. Először egy igen vadul átmulatott éjszaka után kóstoltam, akkor ízlett, a többiek nagy csodálkozására. Azóta rájöttem, miért értetlenkedtek annyira... Mondjuk ki szépen: a Buckler, nos, szar. Sörszerű jellemzőket, mint olyat, felmutatni nem képes, az íze pedig, hát, konkrétan borzalmas. Hogy miért kap mégis egy korsót értékelésként? Nos, ennek két oka is van: 1. Végszükség esetén  azért esetleg - nagyon csak esetleg! - lehet jó valamire. 2. Nem csináltam nulla korsós értékelőcsíkot. :-)

 

STELLA ARTOIS N.A.

Egész jó alkoholmentes (illetve csakúgy, mint az előző, ez is max. 0,5%-os) sör, szerintem a dizájn is pofásra sikeredett. A pontozásnál viszont kénytelen vagyok figyelembe venni, hogy valójában sörnek azért ezeket a termékeket nem igazán lehet nevezni. Ezek igazándiból pótlékok, hiszen a sörhöz az alkohol, azért valljuk be, szükséges.

 

SOPRONI SZŰZ

Ez a bejegyzés konkrétan ennek a versenyzőnek a kortyolgatása folyamán, valamint közben született, tehát jelen esetben egyfajta múzsaként is tekinthetünk rá. Magyar gyártmányú, 0,0% alkoholtartalmú termékről beszélünk, tetszésemet már az első kortyok után elnyerte. Persze lehet, hogy a történelem meg fogja ismételni önmagát, nevezetesen ugyanúgy meg fogok lepődni a következő alkalommal, mint ahogyan a Buckler esetében történt. Mindenesetre én most megelőlegezem, hogy nem így lesz, hiszen a Soproni márka nem szokott csalódást okozni a világos sör terén. A Fekete Démon az már más tészta...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tosobasa.blog.hu/api/trackback/id/tr54868203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása