TOSOBASA

Élménybeszámolók: filmekről, könyvekről, étkekről.

Címkék

animáció (4) bradbury (1) budapest (1) coelho (1) családi (1) dráma (5) étek (4) eztolvassuk (2) fantázia (1) film (11) kávézó (1) kisfilmek (3) könyv (3) márai (1) marquez (1) muffin (1) pk dick (1) rejtő (1) scifi (2) sör (6) süti (1) szerb antal (1) teszt (3) vígjáték (1) Címkefelhő

Linkblog

2009.02.26. 19:43 defter

Kisfilmek a nagyvilágból: Pyrats

Címkék: film animáció kisfilmek

Új rovat! Ebben a rovatban rövidfilmek kerülnek bemutatásra, most elsőként Goebelins-es diákok filmja, a Pyrats.  Az iskolához kapcsolódó videókat egyébként is érdemes nézegetni, a videómegosztó oldalakon könnyen lehet találni. A mostani videót 5-n készítették még 2006-ban, egy animációs fesztiválra. 
A honlapjukon egyébként jobb minőségben is letölthető a film, és rengeteg anyag van, ami a készítés egyes fázisait mutatja be.
 



Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tosobasa.blog.hu/api/trackback/id/tr41968284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása