TOSOBASA

Élménybeszámolók: filmekről, könyvekről, étkekről.

Címkék

animáció (4) bradbury (1) budapest (1) coelho (1) családi (1) dráma (5) étek (4) eztolvassuk (2) fantázia (1) film (11) kávézó (1) kisfilmek (3) könyv (3) márai (1) marquez (1) muffin (1) pk dick (1) rejtő (1) scifi (2) sör (6) süti (1) szerb antal (1) teszt (3) vígjáték (1) Címkefelhő

Linkblog

2012.01.16. 15:21 defter

Éjfélkor Párizsban (Midnight in Paris)

Címkék: film

 

Teljesen véletlenül néztük meg ezt a filmet.

Elmentünk moziba és semmi értelmes nem volt a kínálatban, aztán feltűnt ez a film. Eszembe jutott, hogy Woody Allen, meg egész kellemes dolgokat írtak róla, úgyhogy beültünk. És így volt jó. Úgyhogy a történetről én se mondanék semmit. Kedvcsinálónak álljon itt ez poszter. Párizs éjfélkor egyébként varázslatos. 

Nagyon kellemes élmény volt, végig vigyorgós. Útifilmnek is szuper, nekem legalábbis megjött a kedvem Párizshoz.

Az egyik kritikában egyébként nagyon találóan írták, hogy egy újabb Woody Allen film, Woody Allen főszereplésével, csak Woodyt most Owen Wilson alakítja.

A történet egyébként aranyos, merengős, varázslatos, bár egyes részei kissé elnagyoltak. Ettől függetlenül szórakoztató. Menjünk Párizsba!

 
 
 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tosobasa.blog.hu/api/trackback/id/tr353418838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása